dimecres, 28 de març de 2012

Comunicat sobre la vaga general del 29 de març


Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu hi ha convocada una Vaga General per al dijous 29 de març en contra les mesures adoptades pel Govern Central i Català que comporten retallades de drets laborals i socials, un increment de l’atur i molta precarietat laboral. També reduccions dels salaris, de recursos en els serveis públics i un desmantellament generalitzat de la protecció social i de l’estat del benestar.

En els centres docents aquesta política d’austeritat ha afectat  a les nostres condicions laborals i a la qualitat de l’ensenyament públic amb repercussió directa en l’atenció dels vostres fills/es: disminució de les substitucions, increment d’alumnes per aula, disminució de professionals de reforç, de suport i de programes educatius, que deteriora greument la qualitat en l’atenció dels nostres alumnes i el suport als alumnes amb més dificultats.

Us informem també, que la FAPAC i la FAPAES, federacions d'associacions de mares i pares de centres educatius, també dóna suport i anima a que aquesta Vaga General sigui un gran clam en contra de la Reforma Laboral i les Retallades socials i laborals.
Per totes aquestes raons, uns informem que a la  nostra escola faran ús del dret de vaga un 25% del professorat. L’escola, però, restarà oberta amb la resta de professorat  i complirà els serveis essencials. Hi haurà servei de menjador i servei d’acollida.

El Consell Comarcal del Gironès té la voluntat de mantenir els servei de transport escolar el dia 29 de març; no obstant cal que acompanyeu els vostres fills i les vostres filles a la parada de transport i us assegureu que són recollits/recollides pel transportista, doncs hi ha cert risc de no poder-lo realitzar amb normalitat ja que els transportistes es poden trobar amb actuacions alienes a l'empresa que impossibilitin la sortida dels vehicles de les cotxeres i que dificultin la prestació normal del servei.


Atentament.

Comunitat educativa de l’Escola Montserrat
27 de març de 2012