dijous, 25 de novembre del 2010

El resultat de les eleccions al Consell Escolar del sector mares i pares d'alumnes

Un grup de mares exercint el seu dret a vot a les eleccions al Consell escolar del sector mares i pares. Foto. AMPA Escola Montserrat

Aquest és el resultat de les eleccions al Consell Escolar del sector mares i pares celebrades el dimecres 24 de novembre de 2010:

Cens: 615 mares i pares amb dret a vot
Paperetes de votació emeses: 116 (19 % participació)
Paperetes de votació nul·les: 1 (1 % paperetes emeses)
Paperetes de votació en blanc: 0
Paperetes de votació vàlides: 115 (99 % paperetes emeses)

Tenint present que cada mare i pare podien votar un màxim de 2 persones candidates de les 5 presentades, aquests van ser els resultats escrutats i definitius:

- Javier Antón Pelayo: 56 vots (49% vots)
- Anna Bautista Olivares: 25 vots (22% vots)
- David González Mainegre: 36 vots (31% vots)
- Montserrat Lladó Carmona: 35 vots (30% vots)
- Antoni Serrano Trigo: 66 vots (57% vots)

Així doncs en virtut dels vots obtinguts van ser proclamats nous representants al Consell Escolar de l'Escola Montserrat del sector mares i pares el senyors Antoni Serrano Trigo i Javier Antón Pelayo.

Enhorabona Antoni i Javier per la nova responsabilitat que assumireu representant el sector mares i pares al Consell Escolar.

D'altra banda des de la Junta de l'AMPA volem mostrar la nostra satisfacció pel fet que s'hagin presentat fins a 5 candidatures, pel què volem manifestar també el nostre agraïment a les senyores Anna Bautista Olivares i Montserrat Lladó Carmona, així com al senyor David González Mainegre pel compromís assumit amb les respectives candidatures.
Finalment volem mostrar la nostra satisfacció per l'increment en la participació que hi ha hagut en aquestes eleccions; tot i ser conscients que el percentatge de votació és millorable (19%), els 116 pares i mares que han exercit el seu dret a vot han superat amb escreix la participació de 44 mares i pares que van exercir el seu dret a vot a les darreres eleccions al Consell Escolar del sector mares i pares, que aleshores va ser del 7,5%.

Confiem que aquesta tendència a l'alça es mantingui en properes cites electorals.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Volia rectificar que el nombre de pares del nostre cens, per tant amb dret a vot, és de 615 (aquest 6 s'ha girat). Això modifica el % que puja fins a un 19 % i millora de molt el resultat de les anteriors eleccions que va ser d'un 7,5%. Gràcies a tots els participants i a totes/s les mares i pares valentes/s que s'han presentat. Felicitats als que heu sortit escollits.
Montserrat Xandrich

AMPA Escola Montserrat ha dit...

Moltes gràcies Montserrat per l'observació; hem fet la corresponent rectificació i les dades publicades ja són les correctes.

Atentament.
La Junta