dimecres, 6 de maig del 2009

Sortida de l'AMPA a la Vall d'en Xuncla el proper 31 de maig

Des de l’AMPA proposem una sortida el diumenge 31 de maig per la vall d’en Xuncla. Una passejada que segueix antics molins fariners.

Sortirem des de l’aparcament de l’escola i donarem la volta a la masia de Can Tomàs per la carretera asfaltada. Davant de l’església de Sant Pau prendrem un camí cap a l’esquerra i anirem baixant. Continuem pel sender deixant a cada banda sembrats i boscos d’alzines, fins que arribem a la resclosa del Molí d’en Tomàs on trobarem un plafó informatiu. S’ha de creuar la riera Xuncla, vigilant posar el peu en les pedres que sobresurten i no mullar-se massa. De l’altra banda de la riera el camí segueix a l’esquerra d’una gran roca per un corriol fins a trobar un nou plafó. Seguirem la riera pel seu marge dret. Baixarem per l’esquerra per anar a trobar el salt del Timbarro del Molí d’en Tomàs.

Tornarem enrere i refarem el camí per seguir la ruta, passarem per darrere la masia de Can Sais, seguirem per la pista forestal fins arribar al pont de la font d’en Perpinyà. Continuarem el camí i seguirem pel corriol que delimita els camps del Mas Xuncla. El camí és planer i passa per darrere la masia. Després segueix una pista ample i molt fressada, fins que es troba el tram asfaltat davant de can Marieta. Es va baixant per aquesta ruta fins arribar al viaducte de l’autopista i després al molí d’en Xuncla, una vegada hàgim travessat la riera per un pont.

Per continuar el senders s’ha de prendre el trencall que porta a la masia de can Camós, i seguir amunt tot passant per sota l’autopista. Resseguirem un camí que puja ben bé al costat de l’autopista deixant a l’esquerra la masia de can Camós, i pugem fins a trobar un camí que porta a can Mates i ens condueix de dret a l’escola.

Lloc de sortida: Aparcament de l’escola
Hora de sortida: 10 h. del matí Total Km. 4,3 km.
Hora aproximada d’arribada: entre 12:30 h. i 1 del migdia.
(dinar a l’escola per a tots/es els socis/es de l’AMPA participants a la sortida)
* A les 9h., emmarcat en la programació de “El mes de la Salut”, hi haurà un esmorzar saludable.

●Els nens i nenes han d’anar acompanyats del seus pares, mares, tutor, tutora o persona responsable.

●Cal portar calçat adequat i pantalons llargs. Poca dificultat, apta per a grans i petits que tinguin ganes de caminar.

IMPORTANT: PEL DINAR CAL PORTAR PLATS, COBERTS I GOTS

Podeu descarregar-vos el document de l'Scribd per omplir la butlleta d'inscripció.

Sortida AMPA CEIP Montserrat Vall d'en Xuncla 31maig09


Sortida AMPA CEIP Montserrat Vall d'en Xuncla 31maig09 AMPA CEIP Montserrat Sarrià de Ter Informació de la sortida que organitza l'AMPA del CEIP Montserrat de Sarrià de Ter a la Vall d'en Xuncla el proper diumenge 31 de maig de 2009