dilluns, 23 de novembre de 2020

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2020/21


Benvolgudes famílies,


Com ja sabeu, enguany, de moment, ens ha estat impossible realitzar moltes de les activitats extraescolars que fins ara, havíem realitzat a l’hora del migdia.

Després d’analitzar les possibilitats de poder tornar a oferir activitats, hem arribat a la conclusió que l'única forma viable és realitzant una preinscripció prèvia, per saber quin volum de nens i nenes volen i poden fer-les. És important realitzar-la, així podrem treballar amb nombres reals d’inscrits i fer-les segons els protocols marcats pel PROCICAT enfront la COVID-19.

Totes les activitats es realitzaran dins del grup estable establert per l’escola. Sempre que es pugui es realitzaran a l’exterior.

Aquelles que es realitzin en recintes tancats de l’escola es faran dins de l’aula de l’alumne. Els dies de pluja se suspendran les activitats per manca d’aules.

Les activitats es portaran a terme entre gener i maig. El juny ens servirà per recuperar les activitats que, per força major, no haguem pogut realitzar.

Tindran preferència els alumnes que hagin fet la preinscripció. Els preus* són el més aproximats possibles, tot i que poden haver-hi petites variacions depenent de la demanda.

Us adjuntem els enllaços als formularis per poder realitzar la preinscripció.

Data límit 1/12/2020

Formulari P3,P4 i P5

Formulari 1er, 2n i 3er

Formulari 4t, 5è i 6è

Adujtem enllaç on podeu consultar la descripció de les diferents activitats programades

Descripció activitats extraescolars 2020-21

* El  preu de les activitats  correspon als mesos de gener al maig. Es realitzarà un únic pagament entre finals de desembre i principis  de gener.