dimecres, 10 de març del 2010

Avís informatiu. Aquest dijous SÍ hi ha escola!


Benvolgudes famílies,
des de l'AMPA del CEIP Montserrat us informem que demà dijous 11 de març es reprenen les classes al CEIP Montserrat, després que al llarg del dia d'avui dimecres s'hagi reestablert el subministre elèctric a l'escola i s'hagi procedit a la neteja de branques que havien caigut als patis. Segons ens han informat des de l'Ajuntament tan bon punt s'ha reestablers el subministre elèctric s'ha encés la calefacció de l'escola, amb la finalitat de climatitzar adequadament les aules per a la seva normal activitat docent.
 
Us informem també que el servei de transport escolar del Consell Comarcal del Gironès funcionarà novament amb normalitat.
 
L'acollida matinal, les activitats extraescolars i el servei de menjador, serveis oferts per l'AMPA, també funcionaran amb normalitat.

Confiem que amb el restabliment de l'electricitat i la tornada dels alumnes a l'escola poc a poc tothom, grans i petits, anem recuperant la normalitat!.
 
Volem reiterar l'agraïment per la confiança que heu fet en aquest bloc com a punt d'informació de referència davant les incidències de l'activitat escolar generades per la nevada.