dimarts, 31 de gener del 2012

Menú menjador FEBRER 2012

Per visualitzar millor el menú podeu clicar sobre l'enllaç que hi ha sota aquestes paraules o sobre la petita icona (un rectangle) que hi ha a la dreta de capçalera de la finestra Scribd.

Menu Febrer 2012 Ampa Escola Montserrat Per qui tingui problemes a l'hora de descarregar el menú que tenim penjat a l'Scribd, també l'hem penjat a Google Docs. Ara ja us podeu descarregar i, si voleu, imprimir, el menú del menjador del mes de febrer de 2012 clicant aquest enllaç: MENU FEBRER 2012 AMPA ESCOLA MONTSERRAT

dijous, 26 de gener del 2012

ÚS DEL DESFIBRIL·LADOR


El passat divendres dia 20 de gener es va presentar al "Coro", el programa que porta a terme el Dipsalut "Girona Territori Cardioprotegit", a càrrec de dos instructors de l'Universitat de Girona.
A Sarrià de Ter s'han instal·lat dos d'aquests desfibril·ladors (DEA), un al pavelló municipal i l'altre al centre cívic "La Cooperativa". A més, la policia local en porta un de mòbil.
Es va passar un audiovisual sobre l'ús del desfibril·lador i després entre els assistents a la xerrada es van fer uns casos pràctics on es simulava una aturada cardíaca i com actuar en aquests casos.
Des de l'Ampa de l'escola Montserrat hem cregut que era important assistir a aquesta xerrada, ja que quan es fan activitats a l'escola, concentrem un gran nombre de persones i és important saber com utilitzar aquest aparell. Us convidem doncs, a fer un cop d'ull a la web del Dipsalut i a veure el videotutorial on s'explica l'Ús del desfibril·lador.
També vam fer unes gravacions en video que us mostrem tot seguit:


dilluns, 9 de gener del 2012

Menú menjador GENER 2012

Per visualitzar millor el menú podeu clicar sobre l'enllaç que hi ha sota aquestes paraules o sobre la petita icona (un rectangle) que hi ha a la dreta de capçalera de la finestra Scribd.

Menu Gener 2012 Ampa Ceip Montserrat Per qui tingui problemes a l'hora de descarregar el menú que tenim penjat a l'Scribd, també l'hem penjat a Google Docs. Ara ja us podeu descarregar i, si voleu, imprimir, el menú del menjador del mes de gener de 2012 clicant aquest enllaç: MENU GENER 2012 AMPA CEIP MONTSERRAT