diumenge, 30 d’octubre del 2011

Castanyada Cicle Infantil

Benvolgudes famílies,
El passat divendres dia 28 d'octubre, els nens i nenes de cicle infantil van celebrar la castanyada. Van poder tastar castanyes torrades  i tot seguit, un grup de mares i pares van representar el conte de la castanyera per a tots els nens i nenes al gimnàs de l'escola. Aquestes són les fotos que els hi vam poder fer:

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Menú menjador NOVEMBRE 2011

Per visualitzar millor el menú podeu clicar sobre l'enllaç que hi ha sota aquestes paraules o sobre la petita icona (un rectangle) que hi ha a la dreta de capçalera de la finestra Scribd.

Menu Novembre 2011 Ampa Ceip Montserrat Per qui tingui problemes a l'hora de descarregar el menú que tenim penjat a l'Scribd, també l'hem penjat a Google Docs. Ara ja us podeu descarregar i, si voleu, imprimir, el menú del menjador del mes de novembre de 2011 clicant aquest enllaç: MENU NOVEMBRE 2011 AMPA CEIP MONTSERRAT

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Enllaços d'interès

Benvolgudes famílies,

Durant la setmana passada i la present, la direcció de l'escola, dins de les reunions dels diferents cicles, ens ha anat presentant diferents pàgines web que poden ser d'interés per l'educació dels nostres fills i filles. Tot i que ja fa temps que aquestes pàgines estan enllaçades des del nostre bloc (les podeu trobar a l'apartat "Enllaços d'interès"), us les enllacem de nou, a continuació, per que les pogueu consultar.

Departament d'Ensenyament
Destaquem els apartats "Familia i escola" i "Beques i ajuts". Si entrem a "Familia i escola", podrem accedir al Decàleg per a pares i mares, a l'enquesta d'autoconeixement i al SEP (Suport Escolar Personalitzat) entre d'altres.

edu365.cat
Des d'aquest enllaç podrem accedir a diverses aplicacions per l'aprenentatge de les diferents àrees dins de cada etapa (infantil i primària).

xtec
Des d'aquest enllaç entrarem a Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya.

Activitats Extraescolars curs 2011-2012

Benvolgudes famílies,

A continuació trobareu la informació sobre les activitats extraescolars, pels alumnes usuaris del menjador escolar, que organitza l'AMPA del CEIP Montserrat pel curs 2011-2012.
Als documents també hi trobareu el formulari d'inscripció i les corresponents autoritzacions.
Us recordem que avui dia 5 d'octubre finalitza el plaç d'inscripció i pagament de les activitats.

PROPOSTA 1er 2011-2012

PROPOSTA 2on, 3er, 4rt 2011-2012

PROPOSTA 5e i 6e 2011-2012

També us podeu descarregar els documents des d'aquests enllaços de Google Docs:

PROPOSTA 1er 2011-2012
PROPOSTA 2on, 3er i 4rt 2011-2012
PROPOSTA 5è i 6è 2011-2012

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Taller de manualitats a la XIII Fira del Paper de Sarrià de Ter

Taller de manualitats de paper a la XIII Fira del Paper 2011

Un any més l'AMPA de l'Escola Montserrat hem participat a la XIII Fira del Paper de Sarrià de Ter organitzant un taller de manualitats amb paper: titelles, retallables, dibuixos per pintar i altres manualitats que van fer molts nens i nenes que, acompanyats de les seves famílies, van apropar-se al nostre taller.

Volem agraïr a Sadipal la seva col·laboració amb el taller, així com, naturalment, la col·laboració desinteressada de les mares i pares que van organitzar el taller.

Aquesta és una mostra d'imatges del taller organitzat per l'AMPA.



Recordeu que si teniu fotos i voleu que les adjuntem a l'àlbum de Picasa de l'Ampa, només ens les heu de fer arribar a l'adreça de correu electrònic de l'Ampa:
ampaceipmontserratsarriadeter@gmail.com

Menú menjador OCTUBRE 2011

Per visualitzar millor el menú podeu clicar sobre l'enllaç que hi ha sota aquestes paraules o sobre la petita icona (un rectangle) que hi ha a la dreta de capçalera de la finestra Scribd.

Menu Octubre 2011 Ampa Ceip Montserrat Per qui tingui problemes a l'hora de descarregar el menú que tenim penjat a l'Scribd, també l'hem penjat a Google Docs. Ara ja us podeu descarregar i, si voleu, imprimir, el menú del menjador del mes d'octubre de 2011 clicant aquest enllaç: MENU OCTUBRE 2011 AMPA CEIP MONTSERRAT