dimecres, 3 de juny del 2009

Inscripció al transport escolar curs 2009/2010

Des de l'AMPA del CEIP Monrtserrat us informem del procés d'inscripció al servei de transport escolar per al curs 2009/2010.

Tots els alumnes us han fet arribar a casa la sol•licitud d’inscripció al servei de transport escolar per al curs 2009/2010. Un any més les negociacions amb el Departament d’Educació i amb el Consell Comarcal del Gironès han fet possible que el transport sigui gratuït. No obstant pel proper curs serà necessària fer la inscripció i entregar-la a l’escola.

Davant dels dubtes plantejats a l’hora d’omplir aquesta sol•licitud us fem uns aclariments:

-S’ha de fer una sol•licitud per a cada alumne, no una sol·licitud per família.

-En l’apartat on posa ”MARCAR LA MODALITAT DE TRANSPORT ESCOLAR QUE CORRESPONGUI” tots els alumnes de Sarrià de Ter i els de Sant Julià de Ramis de P3 i P4 han de marcar amb una X l’apartat TRANSPORT ESCOLAR NO OBLIGATORI, la resta d’alumnes de Sant Julià de Ramis (de P5 a 6è) han de marcar l’apartat TRANSPORT ESCOLAR OBLIGATORI.

-En l’apartat on demana el CODI DE PARADA, no heu d’escriure cap codi (tot i que a la sol·licitud s'indica que cal escriure'l) només escriure el nom de la parada (per exemple Pla de l’Horta, Pla de Vinyers, la Rasa, etc..) i serà l’escola qui les codificarà en funció de la ruta que toqui a cada alumne.

- L’apartat de DADES BANCARIES no s’ha d’omplir.
Per qualsevol altre aclariment podeu posar-vos en contacte amb la Direcció de l’escola.

Aquesta és la sol·licitud que cal omplir, que si no teniu també us podeu descarregar clicant aquest enllaç: Sol·licitud TEC.

Sol·licitudTEC - Transport Escolar Gironès curs 2009-10
Sol·licitudTEC - Transport Escolar Gironès curs 2009-10 AMPA CEIP Montserrat Sarrià de Ter Sol·licitud d'inscripció del Consell Comarcal del Gironès al servei de transport escolar per al curs 2009-2010