dilluns, 18 de maig del 2009

24a JORNADA DE RECREACIÓ I ESPORT

Des de la FAPAC ens han enviat aquesta convocatória que organitzen el Consell Esportiu del Gironés i l'Ajuntament de Girona.

Un any més el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona porta a terme la 24a JORNADA DE RECREACIÓ I ESPORT com a cloenda del curs esportiu.
El dissabte 30 de maig el Pavelló Municipal Girona-Fontajau i la zona de les Ribes del Ter acolliran un munt d’activitats: inflables, activitats amb bicicleta, rocòdrom, caiac, escacs, circuit d’habilitat, tir al plat, les trobades de Minivolei, Minibàsquet, Futbol-7, Futbol-5 i Minihandbol i les exhibicions esportives de Funky Hip Hop, patinatge, gimnàstica rítmica i aeròbic i moltes activitats més.
Les inscripcions a les trobades les heu de formalitzar al Consell Esportiu del Gironès tel. 972 20 61 49 i A/e: esportiu@girones.cat.
Les inscripcions a les exhibicions les heu de formalitzar al SME tel. 972 22 61 36 i A/e: activitatsesports@ajgirona.org.
La data límit d’inscripció és el dilluns 25 de maig.
Em complauria molt poder comptar amb la participació dels equips de la vostra entitat i fer d’aquesta jornada una festa esportiva!
Podeu trobar més informació a la web d’esports: www.ajuntament.gi/esports o trucant al SME 972 22 61 36.